keskiviikko 3. toukokuuta 2017

Kirpputorien aarteet

Mä rakastan kirppareita. Niiltä löytää aina muiden hylkäämiä aarteita, ja jostain syystä itelle tulee jotenkin semmonen mukava ja fiksu olo kun ostaa jotain käytettyä eikä aina uutta, tiiättekö? Jos ootte joskus käyny kaatopaikalla tai kierrätyskeskuksessa niin tiedätte miten paljo rompetta menee roskiin. Plus rahaa menee yleensä vain murto-osa siitä mitä uusiin asioihin ja asuihin menisi. Ja ite oon huomannut, että kirppareilta löytyy joskus jopa todennäköisemmin jotain sellaista (tai sen tyylistä) mitä on etsinyt ehkä jo kauemmankin aikaa. Kaupat yleensä seuraa muotia, ja tietyt vaatteet, asusteet ja tavarat pysyy myynnissä vaan tietyn sesongin ajan. Kirpputoreilta voi löytää mitä tahansa miltä tahansa aikakaudelta muotivilliyksiin katsomatta. Ja jos muoti kiinnostaa, niin myös sitä sieltä löytyy (vieläpä yleensä uniikimpaa kuin suoraan henkkamaukan rekistä).

Tottakai mä ostan paljon myös uutta tavaraa. Melkeinpä kaiken saa toki ostettua käytettynä, mutta kaikkea ei vaan halua. Esimerkiksi pikkuhousuja (rintaliivit ja uimapuvut on jyrkkä ehkä) ja meikkejä/hajuvesiä en ostaisi jos niitä on joku muu käyttänyt. Ja toki myönnän että itessänikin asuu semmoinen pienenpieni "hieno nainen" (semmosta mä aina pikkutyttönä leikiin ja vedin päälleni hienoimman hameeni, juhlakenkäni, kaikki koruni ja kruunasin koko komeuden sotkemalla äitin huulipunaa pitkin naamaa) joka tykkää uusista kauniista asioista. Joskus tekee mieli ostaa paita jota joku muu ei ensin oo kuluttanut, tai laukku josta ei oo hihnat perstunut niin että saa pelätä koska se hajoaa. En yleensä ostakkaan mitään kalliimpaa kirppareilta, koska itelleni yksi kirppareilla käymisen syy on se että sieltä saa tavaraa halvalla.

Mutta sen pitemmittä lätinöittä, tässä mun joitain viimeaikaisia löydöksiä (pääasiassa kirppareilta). Ja mikä on tämä mieltymys keltaiseen? Mä oon ennen inhonnu keltasta, mutta nykyään se on yks lemppareista (mintuvihreän ja roosan rinnalla). Ööö mitä? Hahaha.

Iso tarjoiluvati Ikeasta, 15 € Aattelin tätä sarjaa kerätä enemmänki, rakastuin. Ps. Huomaa kaunis valokuvausmiljöö. Meidän koti ei oo, eikä koskaan tuu olemaankaan, mikään ihanteellinen "kuin suoraan sisustuslehdestä"-koti jossa saa upeita kuvia, vaan aina taustalla on rojua ja rompetta.. Enkä muunlaista haluaisikaan. Toki huonekalut voisin pistää vaikka kaikki vaihtoon, mutta romppeistani en luovu hahaha.

Eilinen kirpparilöytö, uusi tee/kahvikuppi-setti 5 €

Kasa pitsejä, oli pakko hommata uusia erästä projektia varten, kun oon hukannu jonnekki mun kaikki pitsit. Oon oikeesti kääntäny koko hiton kämpän ympäri eikä missää!

Keltanen takki, alunperin hinta oli 4,80 € mutta kassalla huomattiin että takana helmassa oli punaista maalia tms, ja myyjä tipautti hinnaksi 1,80 €! (Kyseessä on siis semmonen lähetyskirppari missä ei oo omia pöytiä, vaan minne ihmiset tuo tavaraa niille myytäväksi, ilman et tienaa ite siinä mitään.)

Nää aion maalata ja laittaa niihin  Dr. Who -aiheiset postikorttini, mitkä ostin viimeks Tampereelta Puolenkuunpeleistä <3

Kesätossut 1 €
Ihanat Converset toissakertaiselta Tampereen-reissulta (Radiokirppis), nää on mulle kokoa liian isot mutta kyllä ne ihan hyvin jalkaan istuu, ja ku hintaaki oli vaan 4 € nii eihän niitä voinu vaan ohittaa..
Että sellaasta! Ostin mä tänään myös kaks kukkaruukkua 0,40 € kpl, mutta ne on ihan perus haaleenharmaat sellaaset sileät tavalliset peruskipot you know nii en jaksanu ottaa kuvaa niistä. Sitte ku jaksan ja ehdin sitä makrameeta puuhastella niin siinä yhteydessä ne sitte näkyy.


~ Heni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti